• Magunkról
  • >>
  • Bevezető

Webmine Informatika kft.

Történet

A Webmine Kft. egy informatikai kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás fejlesztési részlegeként kezdte működését, majd 2009. júliusától önálló vállalkozásként folytatja tevékenységét. A 3 fejlesztővel induló csapat 2011-re 8 fősre duzzadt. A 2006-tól fejlesztett integrált kereskedelmi ügyviteli rendszer után a webes alkalmazások és komplex megoldások kerültek középpontba. Microsoft partner lévén a Webmine Kft. elkötelezett a Microsoft eszközei iránt, azonban egyedi ügyféligények alapján egyéb fejlesztő környezetekben is nyújt megoldásokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kiváló csapatmunka eredményeként 2010. novemberében az évente megrendezésre kerülő, Microsoft által szervezett 24 órás országos programozói versenyen a Webmine csapata országos 2. helyezést ért el, maga mögé utasítva a legnagyobb szoftverfejlesztő rendszerházakat.

A számos egyedi webes alkalmazás fejlesztésével párhuzamosan a Webmine Kft. olyan saját fejlesztőeszköz-készletet hozott létre (W3B), amely lehetővé teszi a specifikációk gyors és pontos implementálását, tesztelését és beüzemelését, ezzel segítve, hogy csapatunk minél magasabb szinten elégíthesse ki ügyfeleink minden igényét. A rendszer segíti prototípusok gyors létrehozását, amelynek előnye, hogy már a fejlesztés korai fázisában felfedezhetőek a specifikációs és analizálási hibák, és az ügyfél számára láthatóvá, kézzel foghatóvá válik a végtermék.

Kiemelt projektek:

Cégünk már jó pár projektet lefejlesztett különböző ügyfelek számára. A projektek sokban különböznek, de mindegyikben közös, hogy az ügyfelek valami egyedit vagy különlegeset szeretnének.

Evowine borászati honlap
A4 Team számítástechnikai szaküzlet
4 Tender Kft.

Szolgáltatásaink:

Cégünk törekszik a megrendelők minden egyéni igényének eleget tenni egyedi személyreszabott megoldásokkal. Szolgáltatásaink között kedvére válogathat. Legyen szó webalkalmazásról, egyedi asztali alkalmazásról vagy akár ügyviteli rendszeről, munkatársaink szívesen állnak az ön rendelkezésére.

Webalkalmazás fejlesztés
Egyedi alkalmazások fejlesztése
Ügyviteli rendszerek fejlesztése